TWIFT | Nytt i Sverige | Shopping i Sverige: 10 bästa ställen att skämma bort dig!

Shopping i Sverige: 10 bästa ställen att skämma bort dig!

Sverige växer långsamt till att bli en av de mest populära destinationerna i världen – och med goda skäl! De vackra slotten, kyrkorna, palatsen och många fler arkitektoniska underverk, liksom att vara hem för det berömda popbandet ABBA och förstås landet från den världsberömda butiken IKEA kommer. En annan berömd aktivitet bland turister är att handla för alla spännande saker i de nya länderna de besöker, och du har tur, för Sverige har gott om sådana. Liksom den mycket populära IKEA finns det många andra butiker och “malls” som är kända för att shoppa i Sverige, vilket gör detta land till en shoppingparadis! Läs vår detaljerade shoppingguide för att ta reda på de bästa ställena att handla i Sverige!

10 bästa ställen för shopping i Sverige

Dessa tio köpcentra och marknader i Sverige är det ultimata paradiset för Shopaholics. Och även om du inte är en skulle du säkert tvingas lossa dina fickor!

  1. Mall of Scandinavia

Alla shoppinghandböcker i Sverige kommer att rekommendera dig att besöka Mall of Scandinavia, för det är din enda destination för alla dina shoppingbehov och erbjuder några av de bästa märkena och de färskaste designerna på marknaden just nu. Det är det näst största köpcentret bland de nordiska länderna och det finns 224 butiker och butiker inom sina lokaler. Inte bara det, men det finns också många kaféer och restauranger där du kan få ett mellanmål eller en drink om du blir trött på all shopping!Shopping i Sverige

Plats: Stjärntorget 2, Solna, 169, 79, Sverige

Öppettider: 10:00 – 21:00

Vad man ska köpa: Kläder, skor, väskor

  1. MOOD

Man kan säga att MOOD är ett av de mest moderna köpcentrumen i Sverige, som har några av de mest offbeat varumärkena och butikerna, med produkter och kläder som du definitivt inte får någon annanstans. Om du letar efter unika klädshopping i Sverige är det här definitivt rätt plats att besöka. Det finns också några fantastiska kaféer som omger butikerna, där du kan tanka upp för att handla lite mer!

Plats: Regeringsgatan 48, Stockholm, 111 44, Sverige

Öppettider: 10:00 – 20:00 måndag-fre, 10:00 – 18:00 lör, 11:00 – 17:00 sön.

Vad man ska köpa: Kläder, skor

  1. Farsta Centrum

Även om det är fantastiskt att gå till gigantiska shoppingkomplex, låt oss erkänna att det kan bli tröttande och mindre shoppingkomplex är bekvämare. Detta shoppingkomplex är fördelat på tre byggnader, och även om det har allt du behöver är det inte så trångt. Utanför köpcentret finns några marknader där du kan shoppa prisvärt i Stockholm.

Plats: Farstaplan 20, Farsta, 123 47, Sverige

Öppettider: 10:00 – 20:00 Mån-fre, 10:00 – 18:00 Lör, 13:00 – 17:00 Sön.

Vad man ska köpa: Kläder, skor, hushållsartiklar
Shopping i Sverige

  1. Sturegallerian

Detta är ett av Sveriges mest elitgallerior och har några av de mest lyxiga varumärkena i världen under sitt tak, samt några fina restauranger med stor inredning. Om du letar efter lyxshopping, oavsett om det är kläder, väskor eller till och med teknik, vill du inte missa att besöka detta köpcentrum i Stockholm.

Plats: Stureplan 4, Stockholm, 114 35, Sverige

Öppettider: 10:00 – 19:00 måndag-fre, 10:00 – 17:00 lör, 12:00 – 17:00 sön.

Vad man ska köpa: Kläder, hudvård, teknik
Shopping i Sverige

  1. Skrapan

Denna höga byggnad på ön Södermalm är mer än bara ett köpcentrum. Det rymmer inte bara ett köpcentrum med 25 butiker, men det finns många restauranger och kaféer, liksom många kontor och lägenheter i den här byggnaden, och en skybar där du kan ta en drink. På grund av fakta att varumärkena är riktigt överkomliga är detta köpcentrum en av de bästa platserna för billig shopping i Stockholm, Sverige.

Plats: Götgatan 78, Stockholm, 118 30, Sverige

Öppettider: 10:00 – 20:00 Mån-fre, 10:00 – 18:00 lör, 11:00 – 18:00 sön.

Vad man ska köpa: Kläder, hushåll, gåvor
Shopping i Sverige

  1. Nacka Forum

Beläget i ett mycket underskattat och inte ofta besökt av turister, en del av Stockholm, är fördelarna med att besöka detta köpcentrum att du inte behöver ta itu med de kaotiska turistmassorna. På grund av de ekonomiska varumärkena i det här köpcentret kan du handla här för de billigaste sakerna i Sverige, som små smycken och några äkta svenska gåvor som snidade träredskap.Shopping i Sverige

Plats: Forumvägen 14, Nacka, 131 53, Sverige

Öppettider: 10:00 – 20:00 Mån-fre, 10:00 – 18:00 lör, 11:00 – 18:00 sön.

Vad man ska köpa: Gåvor, kläder, skor, hushållsartiklar

  1. Gallerian

Shopping i Sverige

Genom att besöka detta köpcentrum får du möjlighet att besöka det första köpcentret i Stockholm någonsin, byggt 1976 och ligger precis intill en tunnelbanestation, vilket gör det lätt att komma åt. Detta är en av de bästa destinationerna för shopping i Stockholm, Sverige, eftersom den rymmer 80 butiker med alla populära märken till mycket överkomliga priser.

Plats: Hamngatan 37, Stockholm, 111 53, Sverige

Öppettider: 10:00 – 20:00 Mån-fre, 10:00 – 18:00 lör, 11:00 – 18:00 sön.

Vad man ska köpa: Gåvor, kläder, skor, hushållsartiklar

  1. Bromma Blocks

Området i Bromma är mest känt för flygplatsen som ligger där och de flesta saknar detta fantastiska köpcentrum, med över 150 butiker och några av de bästa europeiska varumärkena. I det här köpcentret kan du göra några av Sveriges bästa shopping, eftersom det har märken av alla budgetar, och det finns också några stormarknader där du kan shoppa i Sverige.

Plats: Ulvsundavägen 185-193, Bromma, 168 67, Sverige

Öppettider: 10:00 – 20:00 Mån-fre, 10:00 – 18:00 lör, sön.

Vad man kan köpa: Gåvor, kläder, livsmedel
Shopping i Sverige

  1. Nordstan mall 

Shopping i Sverige

Stockholm är inte den enda platsen för dina shoppingbehov i Sverige, och staden Göteborg har också fantastiska köpcentrum. Detta köpcentrum har inte bara några av de bästa klädbutikerna och varumärkena, utan också det bästa stället att handla när det gäller sportartiklar och kosmetika. Om du planerar att åka i Sverige från Norge är detta ett utmärkt alternativ till Stockholms köpcentrum.

Plats: Götgatan 10, 411 05 Göteborg, Sverige

Öppettider: 10:00 – 20:00 måndag-fre, 10:00 – 18:00 lör, 06:00 – 12:00 sön.

Vad man ska köpa: Gåvor, kläder, sportartiklar, kosmetika

  1. Kronhusbodarna

Detta är ett mycket lugnt shoppingområde, i ett stort öppet utrymme, omgivet av många kaféer, perfekt om du vill ha en avslappnad shoppingatmosfär. Om du undrar vad du ska köpa i Sverige för gåvor, har detta köpcentrum några autentiska svenska varor som träredskap, silversmycken och svenska skor.

Plats: Kronhusgatan 1D, 411 13 Göteborg, Sverige

Vad man ska köpa: Gåvor, kläder
Shopping i Sverige

Nu när du är medveten om de bästa platserna för shopping i Sverige, se till att du planerar din resa till Europa med “Travel Triangel” direkt, anpassar din färdväg och shoppar ditt hjärta tills du tappar!

Vanliga frågor om shopping i Sverige

F. Vad ska jag köpa i Sverige?

S. Det finns många saker att köpa i Sverige och några av de måste-köpa souvenirerna är Lovikkavantar (Lovikka vantar), Ostskivare, snaps, Cloudberry Jam, träsmörknivar, Saltlakrits, Polkagris och favorit Absolut Vodka.

F: Vad är Sverige känt för att shoppa?

S. Det är främst känt för Lovikka Mittens som produceras i Norrbotten, i norra Sverige, och detta är känt i Sverige. De är helt enkelt så perfekta och också perfekta för handtäckning när du besöker Sverige under de kallaste, mörka vintrarna

F. Är det dyrt i Sverige?

S. Det finns mycket dyrare platser än Sverige och Norge är dyrare än Sverige. Sverige är inte ens i de tio dyraste länderna. Amerikaner kan dock tycka att Sverige är betydligt dyrare än det är hemma.

F. Vad är Sverige känt för?

S. Sverige är officiellt känt som kungariket Sverige och det är också ett skandinaviskt land. Det är det största landet i norra Europa och är känt för norrsken också.

F. Vilken mat är Sverige känt för?

S. Några av de mest kända mat och rätter som finns i Sverige är Janssons frestelse, Smörgåsbord, marinerad lax med dillpotatis, kräfta augusti, Knäckebröd: knäckebröd, köttbullar och makaroner eller potatismos, gräslök och gräddfil, rostat bröd, Gräddsås och lingon.

F. Vad kan du köpa i Stockholm?

S. Du kan handla souvenirer när du återvänder till ditt hem. Du kan köpa silverhantverk, svenska handgjorda träskor, snidade träredskap, samiska smycken och Dalecarlian Horse – möjligen den mest kända röda hästen i världen.

Related Articles   Related Articles    Related Articles   Related Articles    Related Articles   Related Articles    Related Articles   Related Articles